Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pudding med krydderurter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
350grhvetemel
3tsbakepulver
1dashsalt
1dashpepper
175grmalt oksetalg
175grbaconskiver, hakket
1stkløk, hakket
100grsjampinjonger, hakket
4ssblandede krydderurter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pudding med krydderurter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier370,25861,11Kcal
Protein8,4019,54gram
Karbohydrat28,4566,17gram
Kostfiber1,583,67gram
Fett24,4156,77gram
Mettet fett11,0525,70gram
Salt1,022,37gram
Pris på oppskriftenKr 5,70Kr 13,26Kroner
Hele oppskriften veier930 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland oksetalg, mel, salt og bakepulver sammen. Tilsett vann og arbeid deigen til den blir passe fast og smidig. Kjevle deigen ut til et rektangel. Bland sammen de resterende ingrediensene og smak til med krydder. Smør fyllet utover leiven og rull den sammen til en pølse. Fukt med litt kaldt vann og klem godt til i skjøten og for endene.

Dypp et stort puddingklede i kokende vann, brett det utover og dryss på mel (det beskytter puddingen og holder bedre på smaken). Legg puddingen i kledet med nok plass til å ese ut. Bind løst rundt med tynn hyssing. Legg puddingen i en stor kjele med kokende vann.

Puddingen kan lages rund, men da koker den ikke så jevnt. Puddingen skal koke i 1 1/2 - 3 timer. Røtter og kål kan koke sammen med puddingen de siste 20 min.

Rull puddingen ut av kledet og over på et varmt serveringsfat, sammen med kokte grønnsaker, fuktet med litt kraft om nødvendig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12574)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.