Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Queensland Clam Chowder/Muslingesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5literfiskekraft, evt. laget på pulver
200grclam's eller grønne muslinger
1stkløk
1stkgulrot
1stkpurrer
2stang(stenger)selleri
2stk storpoteter
2dlhvitvin
Timian
Mel, smør til jevning
1dlFløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Melk
Selleri
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Queensland Clam Chowder/Muslingesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier60,20273,01Kcal
Protein2,5511,56gram
Karbohydrat4,5520,63gram
Kostfiber0,934,22gram
Fett2,5111,38gram
Mettet fett1,456,58gram
Alkohol1,05 %
Salt0,281,27gram
Pris på oppskriftenKr 3,63Kr 16,46Kroner
Hele oppskriften veier1 814 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Grønnsakene hakkes i grove stykker, sauteres i smør, påhelles hvitvin og fiskekraft. Jevnes med smørbolle, monteres med fløte, tilsmakes med salt, pepper samt timian. Muslingene grovhakkes og has i, kokes opp og serveres med brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 24230)
Kategori: Suppe
Land: Australia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.