Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Quiche Lorraine 3



Quiche Lorraine 3 oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paibunn:

125grsmør
200grhvetemel
2ssvann

Fyll:

150grbacon eller røkt skinke
Ca 2,5stkvårløk
5stkegg
3dlmelk (ev. fløtemelk)
1tssalt
0,5tspepper
1knivsoddnyrevet muskattnøtt
200grsveitserost, revet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Quiche Lorraine 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier263,02693,20Kcal
Protein11,0429,10gram
Karbohydrat12,1632,05gram
Kostfiber0,601,58gram
Fett18,7849,50gram
Mettet fett10,1826,83gram
Salt1,253,31gram
Pris på oppskriftenKr 6,49Kr 17,10Kroner
Hele oppskriften veier1 318 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La eventuelt deigen stå kaldt 1/2-1 time for å kjevle den ut eller du kan trykke den direkte ut i paiformen. Prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 ºC i 10-15 minutter til den er litt gyllen.

Stek bacon skåret i biter og legg dem i det ferdige paiskallet sammen med tynne ringer med vårløk. Bland egg, melk, salt og krydder og hell blandingen over baconet. Dryss over revet ost.

Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllenbrun og eggeblandingen har stivnet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 24486)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også God restepai.God restepai.
Denne retten har 228,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quiche Lorraine 3.Quiche Lorraine 3.
Denne retten har 263,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 368,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskepai 2.Påskepai 2.
Denne retten har 197,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.