Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Quiche Lorrraine 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlhvetemel
1dlmager kesam
100grrevet, kokt potet
300grrøkt skinke (spekeskinke) i terninger
300grkokt potet i terninger
2dlstrimlet purre
200grrevet gulost mager type
3stkegg
1,5dlmager kesam
1,5dllettmelk
salt fra kvern
1dashpepper fra kvern


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Quiche Lorrraine 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier164,232 790,30697,58Kcal
Protein13,62231,4157,85gram
Karbohydrat12,19207,1151,78gram
Kostfiber0,8414,273,57gram
Fett6,59111,9727,99gram
Mettet fett3,2755,5613,89gram
Salt1,4324,346,09gram
Pris på oppskriftenKr 8,29Kr 140,85Kr 35,21.-
Hele oppskriften veier1 699 totalt1 699 pr porsj425 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Pai som er fylt med ost, røkt skinke og eggestand vil vi gjerne ha. Laget på tradisjonell måte med mel og smør i deigen, mye ost og crème fraiche i fyllet, er den jo litt av en kaloribombe, bare til fest. Men prøv denne utgaven. Tradisjonell quiche har mer enn 620 kcal per person, den magre ca. 484. Her er det 136 kalorier å spare, minst...

Ha alle ingrediensene til deigen i en food processor og kjør det sammen. Trykk deigen ut i en springform (24 cm diameter). Settes i kjøleskap en halv time.
Still ovnen på 225 grader.
Bland skinke, potet, purre og ost. Fordel blandingen i paiskallet.
Visp sammen egg, kesam, melk, litt salt og pepper og hell det over. Settes inn i varm ovn på nederste rille. Steketiden er ca. 40 minutter. Dekk til mot slutten av tiden så ikke overflaten blir for mørk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21855)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med juleskinke og rødkål.Pai med juleskinke og rødkål.
Denne retten har 209,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mager skinkepai.Mager skinkepai.
Denne retten har 144,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med brokkoli og skinke.Pai med brokkoli og skinke.
Denne retten har 161,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terte med strandaskinke.Terte med strandaskinke.
Denne retten har 223,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkepai.Skinkepai.
Denne retten har 189,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.