Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rått multesyltetøy




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2litermulter
Ca 3,5dlsukker


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rått multesyltetøy med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,221 740,39Kcal
Protein1,2819,17gram
Karbohydrat23,39350,27gram
Kostfiber4,8172,03gram
Fett0,8813,18gram
Mettet fett0,081,20gram
Salt0,000,03gram
Pris på oppskriftenKr 27,58Kr 413,01Kroner
Hele oppskriften veier1 498 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens bærene. Ha dem i en krukke eller bolle og mos dem sammen med sukkeret med en treskje.

Ha syltetøyet på rene, kalde glass. Hell over smeltet parafinvoks og ha på lokk eller bind pver. Oppbevar syltetøyet kjølig. Hvis du bruker norgesglass trenger du ikke smeltet parafin.

Du kan også legge multer og sukker lagvis rett i glassene. Avslutt med et lag sukker øverst. Multer passer også godt til frysing, da holder C-vitaminet og fargen bedre.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9403)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.