Rød linsesuppe


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stk storløk, finhakket
Ca 1,5ssolje, smør eller margarin
Ca 1,5tspaprikapulver
3dlrøde linser
1,25litersvak buljong
2stkråskrelte poteter i terninger
2sstomatpuré
1tssalt
litt pepper


Fremgangsmåte:

Fres løken i en kjele på lav varme og i så lite fett som mulig. Løken skal ikke få farge, bare bli litt blank. Dryss på paprikapulver og rør om. Tilsett alle de øvrige ingrediensene og la suppen koke sakte under lokk i ca. 30 minutter eller til potetene og linsene har most seg.

Røde linser oppfører seg ikke som vanlige grønne linser. De koker i stykker og gjør suppen tykk og fin.

Server suppen med tykke sitronbåter og brød og ost til.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 7110)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 63,76 Kcal
Protein 4,06 g
Fett 1,08 g
Karbo 8,56 g
Pris 1,37.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!