Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyr- og pølsegryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grkrydderåølse, f.eks. bratwurst
300grgrytekjøtt av rådyr
1stkløk
1feddhvitløk
1sssmør eller margarin
1boks(er)tomater, hele 400 g
1sstomatpuré
1tssalt
0,5tsgrovmalt pepper
2tsoregano
1tssennep
1krmsukker
0,5dlpersille, hakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyr- og pølsegryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111,51326,95Kcal
Protein8,4824,86gram
Karbohydrat3,7110,88gram
Kostfiber0,822,40gram
Fett6,7919,91gram
Mettet fett1,293,78gram
Salt0,702,05gram
Pris på oppskriftenKr 12,76Kr 37,41Kroner
Hele oppskriften veier1 173 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær pølser og kjøtt i små terninger. Skrell og hakk løke fint. Fres løken og tilsett hvitløk. Legg i kjøtt, tomater, tomatpuré, krydder, sennep og sukker.

La gryten syde under lokk i ca 20 minutter. Legg i pølser og kok i ytterligere 10 minutter.

Strø over persille og server med kokt pasta, brød og kålsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10781)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.