Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrgryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grgrytekjøtt av rådyr
1stkgulrot
1stkrødløk
8stksjampinjonger
3dlrødvin
2dlvann
soyasaus
5cmpurre
1stk litesellerirot
6stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrgryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier61,56222,67Kcal
Protein7,9328,68gram
Karbohydrat2,328,39gram
Kostfiber0,612,21gram
Fett0,501,81gram
Mettet fett0,220,80gram
Alkohol2,12 %
Salt0,130,49gram
Pris på oppskriftenKr 14,21Kr 51,40Kroner
Hele oppskriften veier1 447 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alle ingrediensene deles i passende biter. Kjøttet brunes godt og legges over i en gryte. Gjør det samme med grønnsakene og sjampinjongene. Tilsett knuste einerbær og rødvin. Tilsett også vann, slik at kjøtt og grønnsaker så vidt dekkes. Kok til kjøttet er knapt mørt.

Lag en jevning av 2 ss hvetemel og litt vann. Farg med soyasaus og smak til med salt og eventuelt mer pepper. Server med kokte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8361)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.