Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrgryte med kastanjepuré




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grrådyrstek
2ssmargarin eller smør
1tssalt
1dashpepper
Ca 3,5dlbuljong
1boks(er)kantareller, ca 200 g
100grsjampinjonger
1sshvetemel
1,5dlhusholdningsfløte
1sskraft fra sylteløk
persille

Kastanjepuré:

750grpoteter
vann
250grkastanjepuré
Ca 1,75dlkremfløte
1dashsalt
1dashpepper
1sssmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrgryte med kastanjepuré med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,44778,74Kcal
Protein6,0340,33gram
Karbohydrat8,7858,72gram
Kostfiber0,614,08gram
Fett6,2241,60gram
Mettet fett3,2021,40gram
Salt0,523,47gram
Pris på oppskriftenKr 10,12Kr 67,68Kroner
Hele oppskriften veier2 675 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern hinnene på steken og skjær den i små biter. Brun kjøttet i en gryte, litt av gangen. Legg alt tilbake i gryten. Salte og pepre. Fyll på buljongen. La kjøttet småkoke under lokk i ca 1 time.

Hell av kraften på kantarellene. Del de største i mindre biter. Rens og del sjampinjongene. Fres soppen i litt matfett. Legg den deretter i gryten.

Lag en jevning av melet og litt vann. Tilsett denne, fløten og sylteløkkraften. La det koke noen minutter. Sett gryten på bordet og strø over persille ved servering.

Kok og press poteter og bland i kastanjepureen. Spe med fløte. Krydre og bland i smør.

Server med sylteløk og isbergsalat. Kastanjemos smaker godt til gryten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10783)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.