Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrmedaljong med soppsaus




Ingredienser

4 porsjoner

4 rådyrmedaljonger
1 selleriknoll
300 g sopp, feks kantareller og østerssopp
1-2 l melk
salt, pepper
frisk kjørvel
1 fedd hvitløk
500 g små poteter
2-3 dl mørk kraft
1 egg
2 sjalottløk
smør
andefett


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Selleri i terninger kokes møre i melk og det hele blendes med egg, salt og pepper. Puttes i timbaleformer og bakes i ca. 20 minutter ved 180 grader.
Kok og skrell de små poteter og stek dem gyldne i andefettet.
Brun rådyrmedaljongene i smør på en varm panne. Skru ned varmen og la dem steke ytterligere noen få minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

Rens soppene og rist dem på en varm panne til de er gyldne. Tilsett nå finhakket sjalottløk og hakket kjørvel, samt et presset fedd hvitløk. Hell kraften på pannen og la den koke inn. Ta pannen av varmen og pisk små terninger av kaldt smør i sausen, ca. 30 g.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27981)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.