Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrpaté med einerbærsmak




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grkyllinglever
600grrådyrfarse
150grmedisterfarse
1stkløk
Ca 3,5feddhvitløk
15stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3tsurtesalt
2stkegg
Ca 2,5dlkremfløte
2sskonjakk
2ssportvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrpaté med einerbærsmak med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,67363,08Kcal
Protein13,9332,08gram
Karbohydrat1,272,92gram
Kostfiber0,160,37gram
Fett10,1623,40gram
Mettet fett5,7713,29gram
Alkohol0,73 %
Salt1,042,39gram
Pris på oppskriftenKr 17,61Kr 40,55Kroner
Hele oppskriften veier1 382 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk kyllingleveren og bland den i farsen.

Skrell løk og hvitløk og hakk dem fint. Bland løken i farsen sammen med knuste einerbær og urtesalt.

Pisk sammen egg, fløte, konjakk og portvin og ha det i farsen. Skyll en form på 1 1/2 liter med vann og ha i farsen. Dekk formen med aluminiumsfolie. Sett formen inn ved 175 C nederst i ovnen og stek i 1 1/2 time.

La pateen avkjøles i formen. Hvelv pateen og server den med varm potetsalat eller med syltede kumquats og en blandet salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10770)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.