Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrragu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grbenfri stek av rådyr
1ssolje eller margarin
1dashsalt
1dashpepper
1dlviltfond eller buljong
1ssrødvinseddik
1tstomatpuré
Ca 9stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,25tsviltkrydder eller timian
2stkløk
2stkgulrøtter
3dlviltfond eller buljong
100grsjampinjonger, ferske eller østerssopp
1sshvetemel
1dlhusholdningsfløte
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102,63460,95Kcal
Protein8,7839,43gram
Karbohydrat11,4251,29gram
Kostfiber0,522,34gram
Fett2,3110,38gram
Mettet fett0,894,00gram
Salt0,371,64gram
Pris på oppskriftenKr 11,42Kr 51,29Kroner
Hele oppskriften veier1 797 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens kjøttet for hinner og sener. Skjær det i biter, ca 3 x 3 cm.

Varm opp halvparten av oljen i en stekepanne. Brun kjøttet i flere omganger og legg det i en gryte. Krydre med salt og pepper og spe med buljong og vineddik. La det syde noen minutter. Tilsett tomatpuré, einerbær, timian eller viltkrydder, løk og gulrot, skåret i små terninger. Spe med resten av buljongen. La alt syde på svak varme i ca 30 minutter.

Rens soppen og skjær den i små biter. Fres den i matfett og legg den over i gryten. Jevn med mel utrørt i fløte. La det koke i noen minutter. Smak evt. raguen til med mer krydder.

Serveres med ris, nudler eller kokte grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10785)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.