Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrrulade




Ingredienser

5 porsjoner

1 rådyrbog, utbenet
salt
pepper
paprikapulver
2 løk
200 g sjampinjonger
1 ss smør
1 1/2 dl fløte
salt
basilikum

Til steking:/u>
smør
4 dl kjøttkraft
4 støtte enebær
1 1/2 dl fløte, søt eller sur
1 lite glass rødvin



Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Ben kjøttet ut, men la det være så helt som mulig. Kok kraft på benet.

Gni kjøttet med salt, pepper og paprikapulver.

Hakk løk og sjampinjonger fint og brun det lett i smør. Dryss hvetemel over og spe med fløte. Kok til en tykk stuing som smakes til med salt og støtt basilikum. Avkjøl stuingen.

Fordel stuingen over kjøttet og rull det fast sammen. Surr tett med bomullsgarn.

Brun kjøttet pent på alle sider.

Hell kjøttkraft over og tilsett enebær. La kjøttet surre til det er mørt, ca 1 1/2 time.

Ta kjøttet opp og hold det varmt. Kok sjyen litt inn. Smak den til med fløte, rødvin og mer krydder om nødvendig.

Server kjøttet med sausen og spaghetti.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10759)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.