Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrsadel med solbærgelé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgrådyrsadel
1,5tssalt
1tsgrovmalt pepper
1ssknust rosépepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssmør eller margarin

Saus:

5dlsjy + vann
1stkbuljongterning
3sshvetemel
1dlfløte
1sssolbærgelé
2ssmysost, revet
1sssoya
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrsadel med solbærgelé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107,86407,48Kcal
Protein14,4554,59gram
Karbohydrat2,529,52gram
Kostfiber0,100,38gram
Fett4,4216,70gram
Mettet fett2,6610,05gram
Salt1,234,66gram
Pris på oppskriftenKr 20,75Kr 78,39Kroner
Hele oppskriften veier2 267 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens kjøttet for hinner. Gni sadelen inn med salt og pepper. Legg den i en langpanne. Smelt matfettet og pensle det over sadelen. Stikk inn et steketermometer fra kortsiden av sadelen. Sett sadelen midt i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter. Senk temperaturen til 175 C og sett langpannen nederst i ovnen. Ved 65-70 C er sadelen lett rosa eller gjennomstekt. Dekk den med aluminiumsfolie og la den hvile mens du lager sausen.

Kok opp vannet og buljongterningen. Rør ut melet i fløten og ha den i buljongen. La sausen koke 5 minutter. Smak til med gelé, mysost, soya, salt og pepper. Skjær kjøttet i skrå skiver. Server med kokte poteter, grønnsaker og saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10771)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.