Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrsadel med syrlige kirsebær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgrådyrsadel, ca 1-1 1/2 kg
1dashsalt
1dashpepper
5stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
paprika
timian
50grsmør eller margarin
400grusukrede kirsebær
1dlkjøttkraft
1dlrømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrsadel med syrlige kirsebær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,71451,65Kcal
Protein13,0953,89gram
Karbohydrat2,399,84gram
Kostfiber0,271,11gram
Fett5,2521,61gram
Mettet fett3,2413,34gram
Salt0,261,07gram
Pris på oppskriftenKr 20,79Kr 85,59Kroner
Hele oppskriften veier1 647 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt krydderet og gni det godt inn i sadelen rundt det hele. Brun den i halvparten av smøret til den får pen farge.

Skjær et dypt snitt langs begge sider av ryggbenet. Legg kjøttet på rist over langpannen og fyll snittene med utkjernede kirsebær, legg resten av smøret i småklatter over bærene.

Stek ved 200 C i ca 45 minutter hvis kjøttet ønskes rosafarget. Stek det litt lenger hvis kjøttet ønskes gjennomstekt. Spe det av og til med kokende kraft.

Legg sadelen på en skjærefjel eller på et serveringsfat. Skjær filetene fra benet og del disse opp i jevne stykker ca 5 cm tykke. Legg stykkene tilbake på sadelen så steken ser hel ut.

Kok ut pannen med litt vann, sil sjyen og varm den opp i en kjele sammen med rømmen. Server sausen for seg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10762)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.