Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrschnitzel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stor skiverådyrkjøtt av steken
1tssalt
0,25tsCayennepepper
3ssolje
3stkløk
1stkgrønn paprika
2,5dløl
1stkbuljongterning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrschnitzel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87,07321,58Kcal
Protein11,8243,66gram
Karbohydrat1,937,13gram
Kostfiber0,521,92gram
Fett2,9510,90gram
Mettet fett0,331,22gram
Alkohol0,64 %
Salt0,923,41gram
Pris på oppskriftenKr 18,01Kr 66,52Kroner
Hele oppskriften veier1 477 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klapp kjøttskivene flate med hånden og gni dem inn med salt og kajenne.

Brun kjøttet raskt på begge sider i varm olje. Stekingen bør ikke ta mer enn 3-4 minutter.

Ta kjøttet opp og hold det varmt.

Fres løk og strimlet paprika i oljen.

Hell på øl og buljongterning og la grønnsakene koke til de er møre. Smak til med salt.

Hell sausen over kjøttet på fatet.

Server retten med råstekte poteter og rognebærgelé.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10763)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.