Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrstek i gryte (Rådyrlår)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgbenfritt rådyrkjøtt, f.eks. lårskive

TIL STEKING

2sssmør eller margarin
salt, hvit pepper
Ca 5dlvann eller kjøttkraft
4stk liteløk
1stkoppskåret gulrot
Ca 150grsjampinjong, frisk
0,25boks(er)hermetisk sjampinjong
4stkoliven, skåret i strimler
2sstomatpurè
0,5sssoya)
STEKETID: ca. 1 time
6porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrstek i gryte (Rådyrlår) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71,94378,81Kcal
Protein7,5739,86gram
Karbohydrat5,9131,12gram
Kostfiber0,824,32gram
Fett1,829,58gram
Mettet fett1,045,48gram
Salt0,140,76gram
Pris på oppskriftenKr 10,64Kr 56,03Kroner
Hele oppskriften veier3 159 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stell kjøttet og tørk det godt.

Brun smøret i en gryte og legg kjøttet i. Brun det over det hele. Tilsett krydder og spe med varmt vann eller kjøttkraft.

Legg løk, gulrot, sjampinjong og oliven oppå kjøttet. Hell i tomatpurè, (soys) og eventuelt mer vann eller kraft - væsken skal stå jevnhøyt med kjøttet. La kjøttet surre oppå ovnen eller i stekeovn (ca. 175 grader).

Skjær opp kjøttet og server det sammen med løk, gulrot og sjampinjong.

Kok inn sjyen og smak den til.

Serveres med sjyen, kokte poteter, tomater, agurksalat eller bladsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10765)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.