Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrstek med normannasaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,25kgrådyrstek
2tssalt
50grmargarin eller smør

Marinade:

0,5dlolje
3dlrødvin
1stkrødløk i skiver
1stklaurbærblad
Ca 4,5sspersille, hakket
1ssknuste einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Sjysaus:

5dlsjy
1sshvetemel
1dlfløte
25grnormannaost
1ssgelé
1ssgelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrstek med normannasaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,36460,67Kcal
Protein11,2045,92gram
Karbohydrat1,747,13gram
Kostfiber0,140,57gram
Fett5,7323,49gram
Mettet fett1,807,38gram
Alkohol1,25 %
Salt0,923,78gram
Pris på oppskriftenKr 18,16Kr 74,45Kroner
Hele oppskriften veier2 460 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland marinaden og legg i steken. La den marineres i ca 1 døgn.

Ta den opp og gni den inn med salt. Smør matfett på et stykke aluminiumsfolie og legg det over steken. Stikk inn et steketermometer.

Legg steken i en langpanne og sett den inn i ovnen ved 175 C. Ta bort folien etter ca 30 minutter. Stek til termometeret viser 72 C, ca 1 1/2 time. Sil og kok opp marinaden. Spe med sjyen fra steken. Ha i jevningen, mel utrørt i litt kaldt vann. Kok i 5 minutter. Visp i fløten og osten. Smak til med gelé, salt og pepper. Server steken med kokte poteter, saus, salat og grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10776)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.