Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrtrofé




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 6skive(r)rådyrstek, rester av stek
100grleverpostei, smørbar
1sssherry
2ssfløte
1tsfinknust rosé- eller grønn pepper
1boks(er)mandarinbåter, 300 g
4skive(r)landbrød
salatblader


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-fisk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rådyrtrofé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118,04441,47Kcal
Protein14,5954,57gram
Karbohydrat7,3327,41gram
Kostfiber0,612,28gram
Fett3,1611,82gram
Mettet fett1,535,72gram
Alkohol0,10 %
Salt0,381,43gram
Pris på oppskriftenKr 20,09Kr 75,14Kroner
Hele oppskriften veier1 496 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær det stekte kjøttet i skrå, 2-3 millimeter tykke, skiver. Legg dem på en skjærefjøl. Rør ut posteien med sherry og fløte. Smak til med finknust pepper. Sprøyt posteimassen i små topper rundt kjøttskivene. Legg avrente mandarinbåter i midten.

Rist brødet og legg en skive på hver tallerken. Legg en kjøttskive på hver brødskive og noen salatblader ved siden av. Strø over knust rosé- eller grønn pepper. Server som forrett eller som en liten kveldsrett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10789)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.