Råstuede poteter


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 6stkmiddels store rå poteter
1stkhakket løk
1ssmargarin eller smør
1,5dlmelk
0,5tssalt
0,25tsnymalt svart pepper
0,5sshvetemel
dill, persille eller gressløk
Ca 1,5ssfløte


Fremgangsmåte:

Skrell potetene og skjær dem i sukkerbitstore terninger. Finhakk løken. Smelt fettet i et kokekar. Legg i potetene og løken og rør om. Hell på melk til den så vidt dekker potetene. Tilsett salt og pepper. Kok opp og kok potetene under lokk på svak varme til de er møre, 8-10 minutter. Rør om. Hvis stuingen er for tynn, røres melet ut i litt vann eller melk, jevningen røres i og stuingen kokes i et par minutter. Bland til slutt i klippet kryddergrønt og eventuelt litt fløte.

Serveres til stekt pølse eller flesk.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9083)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 83,86 Kcal
Protein 1,92 g
Fett 2,5 g
Karbo 12,73 g
Pris 1,73.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!