Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røde pepper med ansjoser (Tapas)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stk storrøde pepper (Ikke de sterkeste)
4feddhvitløk, i skiver
4ssolivenolje
1liten boksansjoser


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Røde pepper med ansjoser (Tapas) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier348,5767,45Kcal
Protein5,651,09gram
Karbohydrat7,061,37gram
Kostfiber0,590,11gram
Fett32,956,38gram
Mettet fett5,050,98gram
Salt2,450,47gram
Pris på oppskriftenKr 19,81Kr 3,83Kroner
Hele oppskriften veier155 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rist pepperen i ovnen ved 180 grader i ca 15 minutter på hver side. Surr dem inn i papir og kjøl ned.
Rens og ta ut frøene av pepperen og kutt de smale striper.
Varm olje i en stekepanne (ikke for varm), og ha i hvitløken. Når den er gylden ha i pepperstrimlene. Sauter for ca 10 minutter. Serveres varm med ansjoser blandet i pepperen

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3509)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.