Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødgrøt 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grsolbær
350grrips
350grbringebær
Vann
Rørsukker (etter smak)
50grmandler
Potetmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rødgrøt 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71,59178,98Kcal
Protein2,195,48gram
Karbohydrat5,7514,38gram
Kostfiber5,2013,00gram
Fett3,278,18gram
Mettet fett0,320,80gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 13,01Kr 32,53Kroner
Hele oppskriften veier1 000 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skyll bærene.
Ha dem i en gryte og hell så mye vann i, at det akkurat dekker.
Kokes til bærene brister og helles i en sikt til avdrypping. Press all saften ut av bærmosen.
Mål saften ut og hell den tilbake i gryten og varm til kokepunktet.
Smak til med sukker og jevn med potetmel. Det beregnes ¾ dl potetmel, utrørt i kaldt vann, pr. liter saft.

Grøten helles i en skål og drysses med sukker.

Skoldede, hakkede mandler drysses på ved serveringen.
Serveres med melk/fløte

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 19402)
Kategori: Grøt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.