Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødløksmarmelade 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk storrødløk
2sssukker
3ssrødvinseddik
2dlrødvin
30grsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rødløksmarmelade 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,63177,86Kcal
Protein0,761,64gram
Karbohydrat8,5318,36gram
Kostfiber1,302,80gram
Fett2,926,29gram
Mettet fett1,853,98gram
Alkohol2,37 %
Salt0,050,11gram
Pris på oppskriftenKr 5,51Kr 11,86Kroner
Hele oppskriften veier861 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og skjær rødløken grovt. Legg den i en stekepanne og strø over sukkeret.

Brun løken lett under stadig omrøring til sukkeret smelter. Tilsett eddik og vin. Kok løken til nesten all væsken er kokt inn. Rør inn smøret og legg marmeladen på glass med tett lokk. Avkjøles.

Serveres til stekt viltkjøtt eller fugl.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9420)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.