Rødspette på potetseng


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
250grkokte poteter
300grdypfrossen spinat
400grrødspettefileter
1tssalt
Litt kvernet pepper
Ca 1,5tssitronsaft til fisken
250grsjampinjong
50grsmør eller margarin
4sshvetemel
2,5dlmelk
Ca 1,5tssitronsaft til stuingen
1dashSalt
1dashPepper
2ssstrøkavring


Fremgangsmåte:

Skrell potetene, skjær dem i skiver og legg dem i en smurt, ildfast form. La spinaten halvtine, hakk den og legg den over potetene. Drypp sitronsaft over rødspettefiletene og dryss over salt og pepper. Rull dem sammen og legg dem med skjøten ned på spinaten. Skjær sjampinjongene i skiver og rist dem noen minutter i smør. Dryss på melet, spe med melk til en passe tykk saus under omrøring. Kok stuingen i noen minutter og smak til med litt sitronsaft, alt og pepper. Hell stuingen over fisken, dryss på knust kavring og sett formen i ovnen på nederste rille.
Stekes i ca. 35 minutter på 200 grader, eller til retten begynner å bli gyllen og fisken er gjennomstekt.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 17254)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 91,41 Kcal
Protein 6,48 g
Fett 3,79 g
Karbo 7,45 g
Pris 6,08.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!