Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødspette på spinatbunn med reddikfløte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grferske eller dypfryste tinte rødspettefileter
500grspinat
1dashsalt
hvit pepper
2ssolje
1ssvineddik
2bunt(er)reddiker
1,5dlfløte

Lake:

4dlvann
1dashsalt
hel hvit pepper
1kvist(er)persille
0,5stklaurbærblad
0,5stkløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rødspette på spinatbunn med reddikfløte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier65,41325,44Kcal
Protein4,5622,69gram
Karbohydrat1,025,07gram
Kostfiber0,894,43gram
Fett4,5922,84gram
Mettet fett1,999,90gram
Salt0,221,08gram
Pris på oppskriftenKr 9,10Kr 45,28Kroner
Hele oppskriften veier1 990 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp alle ingrediensene til laken, legg i fiskefiletene og la dem trekke 3-6 minutter. Ta dem opp med en hullslev, avkjøl.

Rens, skyll og forvell spinaten i lettsaltet vann, som så vidt dekker bunnen i kjelen. Spinaten skal bare synke sammen. Ha lokk på kjelen. Sil spinaten og press vannet ut med baksiden av en treskje.

Bland olje, vineddik, salt og pepper i en bolle og vend spinaten inn i blandingen. Legg den ut over bunnen på et serveringsfat, avkjøl.

Legg filetene over spinaten. Rens reddiker og riv halvparten på rivjern. Stivpisk krem og bland begge deler, salte. Legg kremen over filetene. Skiv opp resten av reddikene og stikk dem i kremen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11115)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.Avkokt flyndrefilet i kaperssaus.
Denne retten har 75,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og -boller.Piggvar ” pot-au-feu ” med piggvar pølser og .
Denne retten har 50,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndrefilet med urtesaus.Flyndrefilet med urtesaus.
Denne retten har 71,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.