Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødvinsaus 4



Rødvinsaus 4 oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1,5stkløk, hakket
1feddhvitløksbåt, hakket
1stkgulrot, hakket
0,25stksellerirot, hakket
1sssmør
1sstomatpuré
3,5dlrødvin
5dlkalve- eller kyllingkraft/buljong
0,5ssripsgelé
0,5ssripsgelé
100grsmør i biter, romtemperert
salt og kvernet pepper
noen dråper sukkerkulør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rødvinsaus 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,76270,31Kcal
Protein0,501,28gram
Karbohydrat2,596,62gram
Kostfiber0,531,35gram
Fett8,0920,68gram
Mettet fett5,1913,27gram
Alkohol2,79 %
Salt0,581,49gram
Pris på oppskriftenKr 5,19Kr 13,27Kroner
Hele oppskriften veier1 278 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres grønnsakene i smør til de får god farge og tilsett tomatpuré. Hell i rødvin og la det koke kraftig i 5 minutter. Tilsett kraft og kok inn til det halve. Sil sausen. Kok opp og rør inn ripsgelé. Pisk inn smøret og smak til med salt og kvernet pepper. Sausen skal ikke koke etter at smøret er pisket inn. Justér til ønskelig farge med litt sukkerkulør.

Tips
Sauser og supper som er for tynne jevnes raskt og greit med litt maisenna rørt ut i kaldt vann. Har du ikke tid til å lage sauser fra bunnen, finnes det mange posesauser som blir bedre ved å tilsette kraft eller stekesjy.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 24052)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rødvinsaus 4.Rødvinsaus 4.
Denne retten har 105,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødvinsaus 3.Rødvinsaus 3.
Denne retten har 98,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Madeirasaus 2.Madeirasaus 2.
Denne retten har 135,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.