Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødvinsfondue




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grperleløk
250grchampignon
2stkpersillerøtter
250grcherrytomater
400grmørt oksekjøtt mørbrad, filet eller velengt innerlår
2kvist(er)rosmarin eller timian
10stkhel pepper
1stklaurbærblad
1helflaske(r)rødvin


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rødvinsfondue med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier65,02311,85Kcal
Protein5,3625,71gram
Karbohydrat2,019,64gram
Kostfiber0,793,79gram
Fett0,673,21gram
Mettet fett0,271,29gram
Alkohol3,99 %
Salt0,040,20gram
Pris på oppskriftenKr 12,41Kr 59,52Kroner
Hele oppskriften veier1 919 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell kokende vann på perleløken. La dem trekke i ca 5 minutter. Rens dem. Rens soppen. Skrell persillerøtter og skjær dem i tynne skiver. Skyll tomatene. Skjær kjøttet i 1 cm tykke terninger på 2x2 cm. Legg alt pent på ett fat.
Tenn opp fonduegryta.
Kok opp rødvin, krydder og litt salt forsiktig. Hell det i fondue gryten og hold det varmt. Skal ikke koke. La løken være først for de trenger lengst tid ca 10 minutter. Sopp og grønnsaker ca 50 minutter og kjøttet ca 3-5 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3188)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.