Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødvinsmarineret Strutsefilet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grstrutsefilet
1stkløk
krydderurter efter smak
4dlrødvin
1stkgulrot
4porsjon(er)poteter


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rødvinsmarineret Strutsefilet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81,27375,68Kcal
Protein7,8736,38gram
Karbohydrat6,3429,31gram
Kostfiber0,793,65gram
Fett0,823,79gram
Mettet fett0,261,20gram
Alkohol2,21 %
Salt0,070,31gram
Pris på oppskriftenKr 9,16Kr 42,34Kroner
Hele oppskriften veier1 849 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet marineres i rødvinen tilsatt krydder, løk og gulerot i ca 4 timer.

Kjøttet legges i et ildfast fat med litt av marinaden og stekes ved 180 gr. til steke-termometeret viser 57 gr. (sentrumtemp.)
Hvil kjøttet tildekket i ca 15 min.
Resten av marinaden kokes til gulerøtter og løk er møre.
Jevnes med maizena utrørt i vann og smakes til med salt og pepper

Serveres med salat og poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3019)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.