Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødvinssaus med variasjon




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stksjalottløk
1feddhvitløk
Ca 1,5sssmør
2krmnymalt sort pepper
1sstomatpuré
1stkbuljongterning, okse
4dlvann
3dlrødvin
2tsmaizena
1sskinesisk soya
eventuelt salt.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rødvinssaus med variasjon med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier68,8598,47Kcal
Protein0,560,80gram
Karbohydrat2,062,95gram
Kostfiber0,220,31gram
Fett3,665,23gram
Mettet fett2,323,32gram
Alkohol3,57 %
Salt1,041,49gram
Pris på oppskriftenKr 6,10Kr 8,72Kroner
Hele oppskriften veier858 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Røde vinsauser er godt til alt slags kjøtt, men er også helt utmerket til stekt fisk.

1. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Fres den i 1 ss smør sammen med pepper og tomatpuré. Tilsett buljongterning vann og vin. Kok ned til det gjenstår 4 dl.
2. Sil sausen, og jevn den med maizenamelet utrørt i litt vann.Smak til med litt soya og eventuelt salt. For å avrunde sausen rører du inn 2 ss smør like før servering.

Olivensaus
Godt til kjøtt som storfe og vilt. Tilsett 1 dl hakket eller skivet oliven til rødvinssausen

Sterkvinsaus
Erstatt rødvinene med 2 dl sterkvin. Madeira til storfe og vilt, sherry og portvin til både lyst og mørkt kjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 18419)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Madeirasaus 2.Madeirasaus 2.
Denne retten har 135,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødvinsaus 3.Rødvinsaus 3.
Denne retten har 98,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødvinsaus 4.Rødvinsaus 4.
Denne retten har 105,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.