Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røket ørret




Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Pakk fisken hel i folie, bruk aluminiumsfolie, eller gjennomsiktig stekefolie. Pakk ikke folien tett innpå fisken, pakken skal være litt luftig.

Legg fisken i ovnen ved 200 C. En stor fisk er gjennomvarm etter ca 30 minutter, mindre fisk trenger kortere tid. Legg pakken på serveringsfat eller - fjel og åpne den ved bordet.

Som tilbehør foreslås godt avrente artisjokkbunner, toppet med rå, tynnskårne sjampinjongskiver. Dryss med hvitløksalt og dekk med så mye reven ost det er plass til. Gratiner ved 250 C ca 5 minutter.

Eller s er eggerøre og/eller salatbolle et godt følge. Ristet brød og smør hører til.

Saus: Bland 1 del majones med 2 deler pisket kremfløte. Smak til med sennep, salt, hvitpepper, revet pepperrot og finklippet dill.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11658)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.