Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røkt farsert rødtunge med drue saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stk filetrødtunge

Farse

200grlaks eller hvitfisk
0,25literkaffefløte
2stkegg
dill

Saus

1kgblå druer
3dlrødvin
1stkløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Røkt farsert rødtunge med drue saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87,93694,80Kcal
Protein8,5867,80gram
Karbohydrat4,3033,98gram
Kostfiber0,413,24gram
Fett3,2025,29gram
Mettet fett0,977,66gram
Alkohol0,97 %
Salt0,120,95gram
Pris på oppskriftenKr 9,35Kr 73,88Kroner
Hele oppskriften veier3 161 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Saus:
Druene renses for stein og kokes med løk og rødvin i 15 min., deretter blendes og siktes.

Farsen:
Fisken hakkes og røres med salt og pepper, fløten tilsettes litt etter litt. Deretter tilsettes eggene og dillen (hakket).Farsen smørres på rødtungefileten og rulles mot halen.

Røkingen:
Filetene røkes i en røkeovn til de er ferdige. Følg bruksanvisningen.
Serveres med spinat og asparges

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21644)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.