Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røkt koljesuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grrøkt kolje
1sssmør
1sshvetemel
5dlfiskebuljong og vann
5dlmelk
1dashpepper
1dashsalt
0,5dlkremfløte
1stkeggeplomme
2sspersille, finhakket


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Røkt koljesuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83,58294,64Kcal
Protein7,7127,18gram
Karbohydrat2,187,69gram
Kostfiber0,050,18gram
Fett4,8817,20gram
Mettet fett2,8410,01gram
Salt0,682,39gram
Pris på oppskriftenKr 4,41Kr 15,55Kroner
Hele oppskriften veier1 410 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg fisken i kaldt, usaltet vann. Kok opp og trekk fiskekjelen tilside. La fisken trekke ferdig. Avkjøl og rens fisken for skinn og ben. Sil fiskebuljongen.

Smelt smøret, tilsett hvetemelet og spe med vann, fiskebuljong og melk. Pass på at buljongen ikke er for salt. La suppen småkoke i ca 3 minutter.

Trekk kasserollen fra varmen og legér suppen med 1 eggeplomme vispet sammen med ½ dl kremfløte. Nå må ikke suppen koke mer.

Del fisken i små biter og legg dem i suppen. Server suppen med persilledryss.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7273)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.