Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røkt torsk med bakepoteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stk filetpene fileter med torsk
Grovt kjøkkensalt.
Persille.
1dashSmør.
Evt. persille og sitron.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Røkt torsk med bakepoteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,59200,06Kcal
Protein17,4835,83gram
Karbohydrat0,010,02gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett3,076,29gram
Mettet fett1,392,85gram
Salt0,150,31gram
Pris på oppskriftenKr 10,96Kr 22,47Kroner
Hele oppskriften veier410 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Røgning:
Utstyret du behøver er en røkeovn, sagmugg til røking, alminnelig grovt kjøkkensalt, samt sprit til blusset.
Fet fisk som f.eks. sild makrel, ørret og ål er meget velegnede til røking, men også torsk, flyndre og andre magre fisker er en delikatesse i varmrøket tilstand.

Tilberedning:
Rens fisken, tørk den godt og legg den på risten med skinnet opp. Dryss grovt salt over, og bring risten i ovnen hvor der i forveien er drysset et tynt lag sagmugg i bunnen.
Lukk lokket og skru på blusset. Røkingen varer avhengig av fiskens tykkelse 10-15 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21558)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.