Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røkt trostebryst med salat og pestosaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stk filetbrystfileter av trost

Marinade:

0,5litervann
2sssalt
0,5sssukker
5stkhel pepper
5stkeinebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stklaurbærblad
2stknelliker, hele

Pestosaus:

blader fra en potte frisk basilikum
1liten buntpersille
1sspinjekjerner
2feddhvitløk
0,5ssparmesanost
0,5tssalt
1dlolivenolje

Salat:

røde og grønne salattyper
2stktomater i skiver
1stkavocado, moden
0,5stkfinhakket rød løk
gressløk og frisk basilikum til pynt
2ssrødvinseddik
2ssolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Røkt trostebryst med salat og pestosaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129,34422,18Kcal
Protein4,2914,00gram
Karbohydrat1,655,39gram
Kostfiber0,862,81gram
Fett11,5437,67gram
Mettet fett1,775,78gram
Salt3,3010,78gram
Pris på oppskriftenKr 5,21Kr 17,01Kroner
Hele oppskriften veier1 306 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp laken og avkjøl. Mariner filetene natten over. Røk brystfiletene i røkeovnen (ABU) i 5 minutter. Pakk dem inn i aluminiumsfolie og hold dem lune mens du lager pestosaus og salat.

Kjør alle ingrediensene til Pestosausen uten oljen i en matprosessor. Oljen spes inn til slutt.

Fordel salaten på tallernene og drypp over med olje og eddik.

Skjær brystfiletene i to mens de ennå er litt varme. Legg disse pent på salaten.

Fordel pestosausen rundt salaten og drypp litt over kjøttet. Pynt med frisk basilikum, tomat og gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12676)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.