Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rømmetynnkake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literrømme
0,5tssalt
100grbyggmel
300grhvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rømmetynnkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier335,824 545,32Kcal
Protein4,7163,75gram
Karbohydrat22,38302,91gram
Kostfiber1,3217,87gram
Fett24,98338,10gram
Mettet fett15,50209,79gram
Salt0,304,00gram
Pris på oppskriftenKr 5,38Kr 72,82Kroner
Hele oppskriften veier1 354 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rømmen kokes opp og melet drysses i under omrøring. Skal være litt tykk. Ha i salt og rør litt til. Kjøles ned.
Ta ut passe store emner og kjevle ut tynne kaker. Skjær jevne firkanter, stek brødene pent lysebrune på takke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2984)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Uten gjær
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.