Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røresild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgbrisling
200grsalt
2sssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Røresild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181,09285,22Kcal
Protein10,0415,81gram
Karbohydrat3,174,99gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett14,2522,44gram
Mettet fett3,565,61gram
Salt15,6024,56gram
Pris på oppskriftenKr 12,32Kr 19,40Kroner
Hele oppskriften veier1 260 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brislingen legges lagvis med salt-sukkerblandingen i en krukke eller bolle i 10 dager, med et lett press på. Rør forsiktig i krukken en gang daglig. Laken må dekke brislingen helt.

Rens og skyll brislingen før skinnet fjernes og den fileteres.

Tørk filetene godt før de anrettes på fat. Til filetene serveres varme poteter, flatbrød, smør, øl og dram.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske kjøkken
(Intern: 11412)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.