Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røykelaks- og estragonpaté




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grmager fløteost (Philadelphia light)
1stksitron, saft og revet skall
150grrøkelaks
2ssestragon, frisk og hakket
2sslettrømme
1dashsalt
1dashnymalt svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Røykelaks- og estragonpaté med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151,6093,08Kcal
Protein9,996,13gram
Karbohydrat3,181,95gram
Kostfiber0,680,42gram
Fett10,846,66gram
Mettet fett4,913,01gram
Salt1,170,72gram
Pris på oppskriftenKr 12,23Kr 7,51Kroner
Hele oppskriften veier491 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene til pateen i en hurtigmikser eller matmølle og kjør til massen er nesten helt glatt.

Hell pateen i en bolle, dekk til og sett i kjøleskapet til servering.

1 porsjon inneholder:

Energi 73 kcal

Proteiner 6 g

Karbohydrater 0

Fiber 0

Total fettmengde 5 g

Mettet fett 3 g

Natrium 395 mg

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5825)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Diett/allergi: Diabetes mat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.