Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Råmarinert flatbiff av rein



Råmarinert flatbiff av rein oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Flatbiff av rein er utrolig mørt. Kjøttet egner seg godt både helstekt eller i skiver som biff, eller i en forrett som her. I denne retten får det naturlige viltkjøttet selskap av en skarp og smakfull saus med asiatisk preg.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grflatbiff av reinsdyr eller reinsdyrfilet
1dlsoyasaus
50grsukker
0,5stkfinhakket rød chili
0,25stkfinhakket rødløk
5grfinhakket ingefær
0,5stksitron, saften
0,5stklime, saften
2ssfinhakket frisk gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Råmarinert flatbiff av rein med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,14139,39Kcal
Protein9,2411,80gram
Karbohydrat14,6218,67gram
Kostfiber0,280,36gram
Fett1,461,86gram
Mettet fett0,590,75gram
Salt3,604,60gram
Pris på oppskriftenKr 19,75Kr 25,22Kroner
Hele oppskriften veier511 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Renskjær flatbiff av rein. Legg flatbiff over på et dobbelt lag med plastfolie.
2. Brett plastfolien over kjøttet og rull forsiktig, mens du strammer til på sidene.
3. Snurr rullen ytterligere, og brett inn endene slik at rullen blir fast og jevn. Gjenta eventuelt prosessen på neste kjøttstykke.
4. Legg rullene i fryseren over natten. Ta opp de dypfryste rullene og la dem ligge i kjøleskapet i ca. 15 minutter før du skjærer dem.
5. Kok opp soyasaus og sukker. Når sukkeret er oppløst, ha i chili, rødløk og ingefær. La det trekke på svak varme i 5 minutter. Avkjøl. Smak til med sitron- og limesaft og finhakket gressløk.
6. Skjær rullen i løvtynne skiver med oppskjærmaskin, eller så tynt du kan med en skarp kniv. Legg skivene direkte på et fat. Ha sausen over kjøttet noen minutter før servering. Pynt eventuelt med vårløk eller gressløk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 32247)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrterrin med syltede grønnsaker.Reinsdyrterrin med syltede grønnsaker.
Denne retten har 109,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Råmarinert flatbiff av rein.Råmarinert flatbiff av rein.
Denne retten har 109,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyr tataki.Reinsdyr tataki.
Denne retten har 116,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrfilet med karamellisert blomkålpure.Reinsdyrfilet med karamellisert blomkålpure.
Denne retten har 163,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrcarpaccio.Reinsdyrcarpaccio.
Denne retten har 209,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott.Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott.
Denne retten har 119,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bruschetta med kremost og reinsdyrskav.Bruschetta med kremost og reinsdyrskav.
Denne retten har 251,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrtartar.Reinsdyrtartar.
Denne retten har 92,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet reinsdyr med mandelpotetsalat.Gravet reinsdyr med mandelpotetsalat.
Denne retten har 123,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.