Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rabarbra pickles




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dleddik
12stknellike(r)
900grbrun farin
1tsallehånde
friskkvernet pepper
1dashsalt
2tsstøtt kanel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rabarbra pickles med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier261,593 434,94Kcal
Protein0,172,23gram
Karbohydrat64,92852,46gram
Kostfiber0,395,12gram
Fett0,050,66gram
Mettet fett0,010,13gram
Salt0,172,29gram
Pris på oppskriftenKr 3,05Kr 40,05Kroner
Hele oppskriften veier1 313 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rabarbra og løk kokes i eddiken under lokk 20 min. Farin og støtte krydder tilsettes, samt hele krydder, pakket i gas. Det hele bringes i kok under omrøring og kokes 10 min., til massen er bløt og jevn. Krydderene i gas fjernes. Konserveringmiddel tilsettes.
Pickles´en fylles i varme, skyllede glass, som lukkes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22331)
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.