Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Rabarbra-vanilje-suppe

Oppskriften har fått 2 poeng. 2 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 2012 lesere! 2012 lesere

Ingredienser

Porsjoner
300grrabarbra (ikke for grov)
7dlvann
250grsukker
1stkvaniljestang
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Rens/skrell rabarbra. Kok opp vann/sukker til lake. Splitt vaniljestangen og ha stang og korn i kjelen. Ta opp noen rabarbrabiter. Kjør resten sammen i en food processor. Tilsett bitene og la det koke opp på nytt. Skum av. La suppen avkjøle noe før du har den i en mugge i kjøleskapet.

Server suppen med jordbærskiver, vaniljeis og pyntesjokolade.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 84,95265,6613,3 %
Fett: 0,050,16 gr0,2 %Fett0,52 %
Protein: 0,220,69 gr1,4 %Protein1,03 %
Karbo: 20,4563,95 gr21,3 %Karbo96,29 %
Fiber: 0,912,85 gr9,5 %Fiber2,14 %
Mettet fett: 0,020,06 gr0,3 %
Salt: 0,000,01 gr0,2 %
Hele oppskriften veier 1250,9 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,71 .-
Pris 4 porsjonerKr. 33,90 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 8,48.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rabarbra- og jordbærsuppe hos oss.Les mer om Rabarbrasuppe 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:23226



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser