Rabarbra-vanilje-suppe


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300grrabarbra (ikke for grov)
7dlvann
250grsukker
1stkvaniljestang


Fremgangsmåte:

Rens/skrell rabarbra. Kok opp vann/sukker til lake. Splitt vaniljestangen og ha stang og korn i kjelen. Ta opp noen rabarbrabiter. Kjør resten sammen i en food processor. Tilsett bitene og la det koke opp på nytt. Skum av. La suppen avkjøle noe før du har den i en mugge i kjøleskapet.

Server suppen med jordbærskiver, vaniljeis og pyntesjokolade.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23226)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 84,95 Kcal
Protein 0,22 g
Fett 0,05 g
Karbo 20,45 g
Pris 2,71.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!