Gå til forsiden av matoppskrift.no



Rabarbra-vanilje-suppe


Oppskriften på Rabarbra-vanilje-suppe har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
300grrabarbra (ikke for grov)
7dlvann
250grsukker
1stkvaniljestang


Fremgangsmåte:

Rens/skrell rabarbra. Kok opp vann/sukker til lake. Splitt vaniljestangen og ha stang og korn i kjelen. Ta opp noen rabarbrabiter. Kjør resten sammen i en food processor. Tilsett bitene og la det koke opp på nytt. Skum av. La suppen avkjøle noe før du har den i en mugge i kjøleskapet.

Server suppen med jordbærskiver, vaniljeis og pyntesjokolade.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 23226)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 84,95 Kcal Forklaring?
Protein 0,22 g
Fett 0,05 g
Karbo 20,45 g
Pris 2,71.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!