Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rabarbrakake i langpanne




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stang(stenger)rabarbra
1,5dlmelk
200grsmør eller margarin
3stkegg
300grsukker (3 1/2 dl)
270grhvetemel (4 1/2 dl)
3tsbakepulver
bakepapir til pannen


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rabarbrakake i langpanne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier289,461 011,89Kcal
Protein4,3415,17gram
Karbohydrat36,60127,95gram
Kostfiber1,475,14gram
Fett13,6447,68gram
Mettet fett8,2128,70gram
Salt0,491,72gram
Pris på oppskriftenKr 3,86Kr 13,49Kroner
Hele oppskriften veier1 398 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skyll rabarbraen, skjær den i ca 2 cm lange stykker.

Kok opp melk og smør.

Pisk eggene med sukker til eggedosis, hell den kokende melkeblandingen over.

Tilsett mel blandet med bakepulver og rør det godt inn. Hell kakedeigen i langpannen dekket med bakepapir. Fordel rabarbraen jevnt over kakedeigen. Sett pannen i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter.

Skjær opp kaken i avlange stykker og server dem lunkne, gjerne med pisket krem med vaniljesukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9024)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.