Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rabarbrapai med jordbær



Rabarbrapai med jordbær oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En nydelig pai. Anbefales!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dlhvetemel
6sssukker
1krmsalt
2stk liteegg
1tsbakepulver
185grsmør
1dlsukker
1sspotetmel
3dloppkuttet jordbær
8dloppkuttet rabarbra
sammenpisket egg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rabarbrapai med jordbær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier259,443 468,71Kcal
Protein3,5948,00gram
Karbohydrat32,32432,12gram
Kostfiber2,1028,08gram
Fett12,40165,79gram
Mettet fett7,57101,21gram
Salt0,374,91gram
Pris på oppskriftenKr 4,81Kr 64,31Kroner
Hele oppskriften veier1 337 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha hvetemel, sukker, salt, egg, bakepulver og smør i tynne skiver (bruk en ostehøvel) i en foodprosessor og kjør deigen i ca 10-15 sekunder til den får en finkornet konsistens. Ha deigen ut på et bakebord og elt deigen raskt sammen.
Har du ikke foodprosessor, tilsetter du mel, sukker, bakepulver og salt i en bolle og gnir inn smøret med fingertuppene til det blir en smulet masse. Lag en grop i midten og tilsett eggene. Arbeid deigen raskt sammen.
Legg deigen i en plastpose og sett den kaldt i minst 30 minutter. Kjevle vel halvparten av deigen ut til en rund leiv og kle bunn og kant på en smurt paiform, ca 26 cm i diameter. Renskjær kantene med en skarp kniv og prikk den med en gaffel.
Vend sukker og potetmel i oppkuttet jordbær og rabarbra og fordel dette jevnt i paiformen.
Kjevle resten av deigen ut til et lokk og legg det over fyllet, eller skjær deigremser og legg som et gitter over fyllet. Prikk heldekkende lokk med en gaffel. Pensle med egg. Stek paien i forvarmet ovn ved 225 ºC i ca 30 minutter.

Server paien lun med krem, vaniljeis, vaniljekesam eller vaniljesaus

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 31275)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dronningpai.Dronningpai.
Denne retten har 267,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte med sommerbær.Sjokoladeterte med sommerbær.
Denne retten har 268,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærpai 2.Jordbærpai 2.
Denne retten har 263,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærterter.Jordbærterter.
Denne retten har 230,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med jordbær og vaniljekrem.Pai med jordbær og vaniljekrem.
Denne retten har 250,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fruktterte på nøttebunn.Fruktterte på nøttebunn.
Denne retten har 242,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærpai med Vaniljemousse.Jordbærpai med Vaniljemousse.
Denne retten har 249,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bærterte med eggekrem.Bærterte med eggekrem.
Denne retten har 210,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærterter 2.Jordbærterter 2.
Denne retten har 214,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai med jordbær.Rabarbrapai med jordbær.
Denne retten har 259,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærterte 4.Jordbærterte 4.
Denne retten har 218,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.