Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Rabarbrapai med smuldredeig

Oppskriften har fått 4,8 poeng. 4,8 poeng (av max 6) i snitt fra 41 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 5,14 Kcal: 252,03 Fett: 10,11 gr Protein: 1,83 gr Karbo: 37,31 gr
Mettet fett: 6,43 gr Kostfiber: 2,24 gr Salt av natrium: 0,19 gr
Oppskriften har hatt 57225 lesere! 57225 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2dlhvetemel
125grsmør
1sssukker

Fyll:

500grrabarbra
3dlsukker
2ssPotetmel
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater59,21 prosent
Protein2,9 prosent
Fett36,1 prosent
Kostfiber1,77 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 53,56

Pris pr stykker

Kr 6,70
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre hvetemel og smør, bland sukker i. Skyld rabarbraene og skjær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med potetmel.
Legg rabarbraene i et smurt ovnfast fat. Dryss sukker med potetmel over rabarbraene. Rist fatet så sukker og potetmel fordeles mellom rabarbrastykkene. Fordel smuldredeigen over rabarbraene. Sett fatet i en forvarmet ovn ved 225° i ca 25 min.
Serveres lunken med krem eller vaniljeis til.

Tips:
Stikkelsbær, matepler og andre syrlige frukter, kan erstatte rabarbraene i denne oppskrift..




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rabarbrapai med marengs hos oss.Les mer om Rabarbrapai 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22273



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen