Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Rabarbrapai med smuldredeig

Oppskriften har fått 4,8 poeng. 4,8 poeng (av max 6) i snitt fra 45 lesere
Oppskriften har hatt 70922 lesere! 70922 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Rabarbrapai med smuldredeig har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 252,03 Kcal ......Protein: 1,83 gram ......Fett: 10,11 gram ......Mettet fett: 6,43 gram
Karbohydrater: 37,31 gram ......Kostfiber: 2,24 gram .....Natrium: 74,18 mg .......Pris: 5,14 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2dlhvetemel
125grsmør
1sssukker

Fyll:

500grrabarbra
3dlsukker
2ssPotetmel
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre hvetemel og smør, bland sukker i. Skyld rabarbraene og skjær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med potetmel.
Legg rabarbraene i et smurt ovnfast fat. Dryss sukker med potetmel over rabarbraene. Rist fatet så sukker og potetmel fordeles mellom rabarbrastykkene. Fordel smuldredeigen over rabarbraene. Sett fatet i en forvarmet ovn ved 225° i ca 25 min.
Serveres lunken med krem eller vaniljeis til.

Tips:
Stikkelsbær, matepler og andre syrlige frukter, kan erstatte rabarbraene i denne oppskrift..


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 252,032 626,15131,3 %
Fett: 10,11105,35 gr150,5 %Fett36,1 %
Protein: 1,8319,07 gr38,1 %Protein2,9 %
Karbo: 37,31388,77 gr129,6 %Karbo59,21 %
Fiber: 2,2423,34 gr77,8 %Fiber1,77 %
Mettet fett: 6,4367,00 gr335,0 %
Salt: 0,191,93 gr38,6 %
Hele oppskriften veier 1042 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,14 .-
Pris 1 porsjonerKr. 53,56 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 6,70.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rabarbrapai med marengs hos oss.Les mer om Lun rabarbra med sprøtt lokk hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22273



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen