Rabarbrapai med smuldredeig


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2dlhvetemel
125grsmør
1sssukker

Fyll:

500grrabarbra
3dlsukker
2ssPotetmel


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre hvetemel og smør, bland sukker i. Skyld rabarbraene og skjær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med potetmel.
Legg rabarbraene i et smurt ovnfast fat. Dryss sukker med potetmel over rabarbraene. Rist fatet så sukker og potetmel fordeles mellom rabarbrastykkene. Fordel smuldredeigen over rabarbraene. Sett fatet i en forvarmet ovn ved 225° i ca 25 min.
Serveres lunken med krem eller vaniljeis til.

Tips:
Stikkelsbær, matepler og andre syrlige frukter, kan erstatte rabarbraene i denne oppskrift..


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22273)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 252,03 Kcal
Protein 1,83 g
Fett 10,11 g
Karbo 37,31 g
Pris 5,14.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!