Aktuelt akkurat nå!
Grillmat...Smoothies...Asparges...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Rabarbrapai med smuldredeig

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2dlhvetemel
125grsmør
1sssukker

Fyll:

500grrabarbra
3dlsukker
2ssPotetmel

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 252,03 Kcal
Protein 1,83 g
Fett 10,11 g
Karbo 37,31 g
Pris 5,14.- kr

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre hvetemel og smør, bland sukker i. Skyld rabarbraene og skjær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med potetmel.
Legg rabarbraene i et smurt ovnfast fat. Dryss sukker med potetmel over rabarbraene. Rist fatet så sukker og potetmel fordeles mellom rabarbrastykkene. Fordel smuldredeigen over rabarbraene. Sett fatet i en forvarmet ovn ved 225° i ca 25 min.
Serveres lunken med krem eller vaniljeis til.

Tips:
Stikkelsbær, matepler og andre syrlige frukter, kan erstatte rabarbraene i denne oppskrift..



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
Oppskriften har hatt 82939 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,7 poeng totalt (av max 6) fra 52 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22273)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!