Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Rabarbrapai med smuldredeig

Oppskriften har fått 4,8 poeng. 4,8 poeng (av max 6) i snitt fra 45 lesere
Oppskriften har hatt 68590 lesere! 68590 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2dlhvetemel
125grsmør
1sssukker

Fyll:

500grrabarbra
3dlsukker
2ssPotetmel
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre hvetemel og smør, bland sukker i. Skyld rabarbraene og skjær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med potetmel.
Legg rabarbraene i et smurt ovnfast fat. Dryss sukker med potetmel over rabarbraene. Rist fatet så sukker og potetmel fordeles mellom rabarbrastykkene. Fordel smuldredeigen over rabarbraene. Sett fatet i en forvarmet ovn ved 225° i ca 25 min.
Serveres lunken med krem eller vaniljeis til.

Tips:
Stikkelsbær, matepler og andre syrlige frukter, kan erstatte rabarbraene i denne oppskrift..

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 250,122 626,15131,3 %
Fett: 10,11105,35 gr150,5 %Fett36,1 %
Protein: 1,8319,07 gr38,1 %Protein2,9 %
Karbo: 37,31388,77 gr129,6 %Karbo59,21 %
Fiber: 2,2423,34 gr77,8 %Fiber1,77 %
Mettet fett: 6,4367,00 gr335,0 %
Salt: 0,191,93 gr38,6 %
Hele oppskriften veier 1042 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,14 .-
Pris 1 porsjonerKr. 53,56 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 6,70.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rabarbrapai med eggekrem hos oss.Les mer om Rabarbrapai med marengs og hjemmelaget is hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22273



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser