Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rabarbrasaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grrabarbra
0,5litereplemost eller eplejuice
2sshonning eller sukker
1stkfiskebuljongterning
1ssMaisstivelse


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Rabarbrasaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier56,13121,10Kcal
Protein0,481,04gram
Karbohydrat11,9625,80gram
Kostfiber1,523,28gram
Fett0,370,80gram
Mettet fett0,130,28gram
Salt0,230,49gram
Pris på oppskriftenKr 5,41Kr 11,67Kroner
Hele oppskriften veier863 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær rabarbraene i 1 cm lengde. Kok dem med eplemost, honning og fiskebuljongterning. Sikt sausen, når rabarbraene er kokt ut. Rør ut maisstivelse i kaldt vann, ha det i den siktede saus under omrøring, og kok sausen opp. Servér sausen lunken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22605)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rabarbrasaus til is.Rabarbrasaus til is.
Denne retten har 106,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.