Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rabarbrasaus til is



Rabarbrasaus til is oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5literrabarbra i centimeterlange biter
1dlLys Sirup
1stang(stenger)kanel
1dlvann
1tsVaniljesukker
1,5ssCointreau


Annonse


Næringsdeklarasjon for Rabarbrasaus til is med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106,62138,47Kcal
Protein0,540,70gram
Karbohydrat22,8129,62gram
Kostfiber2,853,70gram
Fett0,120,16gram
Mettet fett0,010,01gram
Alkohol0,92 %
Salt0,040,05gram
Pris på oppskriftenKr 6,95Kr 9,03Kroner
Hele oppskriften veier520 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Legg rabarbraen, sirupen og kanelstangen i en kasserolle sammen med vannet og småkok i 10 minutter.
2. Tilsett vaniljesukker og eventuelt likør.
3. Serveres varm til is.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 27115)
Tilberedningstid: 15 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rabarbrasaus til is.Rabarbrasaus til is.
Denne retten har 106,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.