Gå til forsiden av matoppskrift.no



Rabarbrasuppe - vårens beste

Bilde av Rabarbrasuppe - vårens beste.
Fotograf: Frukt.no
Oppskriften på Rabarbrasuppe - vårens beste har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1litervann
300grsukker
1stang(stenger)vaniljestang
1tskanel
2stklime
1bit(er)ingefær
750grrabarbra
1dlsaft, rød
2sspotetmel
1,5dlrømme
2tssukker


Fremgangsmåte:

1. Kok opp vann, sukker, splittet vaniljestang, kanel, saften av 2 lime og ingefær. Rør til sukkeret er oppløst og sil laken. Kok opp igjen.
2. Dra skinnet av rabarbraen og skjær den i 1/2cm tykke skiver og kok den 5 minutt i laken.
3. Rør potetmel ut i kald saft og rør denne i suppen. Gi suppen kun et oppkok, sett til avkjøling.
4. Server suppen lunken med pisket rømme tilsatt sukker.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Frukt.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 20855)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 82,4 Kcal Forklaring?
Protein 0,46 g
Fett 2,12 g
Karbo 14,68 g
Pris 3,57.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!