Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Rabarbrasyltetøy

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 10 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 6,23 Kcal: 64,14 Fett: 0,14 gr Protein: 0,63 gr Karbo: 13,84 gr
Mettet fett: 0,07 gr Kostfiber: 2,63 gr Salt av natrium: 0,01 gr
Oppskriften har hatt 30642 lesere! 30642 lesere

Ingredienser

Porsjoner
Ca 0,75kgrabarbra
2dlvann
1,5dlsukker
1stkvaniljestang
1sspotetmel rørt ut i 1/2 dl vann
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater85,96 prosent
Protein3,91 prosent
Fett1,95 prosent
Kostfiber8,16 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 67,87

Pris pr porsjon

Kr 67,87
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Trekk skinnet av rabarbra og skjær av de grove endene. Del i biter. kok opp vann, sukker og vaniljestang.( som er delt på midten.)
Tilsett rabarbra og la koke under lokk i 10 min. Smak til med litt mer sukker, hvis nødvendig. Jevn med potetmel rørt ut i vann. Bring til kokepunkt, sett til kjøling. Ha i konserverings middel, men les fremgangs måte på pakke.
Lykke til.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rabarbracurd hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:15557



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen