Rabarbrasyltetøy

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 0,75kgrabarbra
2dlvann
1,5dlsukker
1stkvaniljestang
1sspotetmel rørt ut i 1/2 dl vann

Fremgangsmåte:

Trekk skinnet av rabarbra og skjær av de grove endene. Del i biter. kok opp vann, sukker og vaniljestang.( som er delt på midten.)
Tilsett rabarbra og la koke under lokk i 10 min. Smak til med litt mer sukker, hvis nødvendig. Jevn med potetmel rørt ut i vann. Bring til kokepunkt, sett til kjøling. Ha i konserverings middel, men les fremgangs måte på pakke.
Lykke til.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 64,4 Kcal
Protein 0,63 g
Fett 0,14 g
Karbo 13,84 g
Pris 6,23.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Barn i magen
Oppskriften har hatt 32979 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,5 poeng totalt (av max 6) fra 10 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 15557)

Ekstra info

Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!