Gå til forsiden av matoppskrift.no



Rabarbrasyltetøy


Oppskriften på Rabarbrasyltetøy har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 0,75kgrabarbra
2dlvann
1,5dlsukker
1stkvaniljestang
1sspotetmel rørt ut i 1/2 dl vann


Fremgangsmåte:

Trekk skinnet av rabarbra og skjær av de grove endene. Del i biter. kok opp vann, sukker og vaniljestang.( som er delt på midten.)
Tilsett rabarbra og la koke under lokk i 10 min. Smak til med litt mer sukker, hvis nødvendig. Jevn med potetmel rørt ut i vann. Bring til kokepunkt, sett til kjøling. Ha i konserverings middel, men les fremgangs måte på pakke.
Lykke til.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Barn i magen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 15557)
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 64,4 Kcal
Protein 0,63 g
Fett 0,14 g
Karbo 13,84 g
Pris 6,23.- kr

Nyttige undersider og søk








Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!