Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rabarbravin 10 liter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3,3kgrabarbra
3kgsukker
3grgjærnæringIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
vingjær
1,5grkritt pr kg rabarbraIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,51/2 svovlingstabelett pr !0 liter bærmasseIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse


Kalorier og næringsinnhold i Rabarbravin 10 liter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier201,2012 684,651 268,47Kcal
Protein0,4729,632,96gram
Karbohydrat48,613 064,62306,46gram
Kostfiber1,99125,4612,55gram
Fett0,106,300,63gram
Mettet fett0,000,000,00gram
Salt0,010,330,03gram
Pris på oppskriftenKr 4,95Kr 312,07Kr 31,21.-
Hele oppskriften veier6 305 totalt6 305 pr porsj630 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 liter

Frossen rabarbra trenger ikke knuses eller kuttes opp, men kan med fordel henges opp(bind en hyssing rundt midten av hver bunt) og saften renner ut når rabarbraen tiner.

Frisk rabarbra: Kløv stilkene langsetter. Mal dem på grov kjøttkvern, eller hakk dem fint opp og slå kokende vann over. La dem stå i vannet noen dager for at saften skal trekke ut.

Saften helles forsiktig på ballong og tilsettes ca 300 g sukker Tilsetter gjær, gjærnæring og svovling.

Etter 3 -7 dager går du videre. Se vedlegg til vingjærpakning. Eller følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat nyttig
(Intern: 1503)
Kategori: Vinlegging
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.