Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ragsteindalskringler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlsur fløte
65grsukker
250grhvetemel
1,5tsbakepulver
75grkaldt smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ragsteindalskringler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier404,602 603,6043,39Kcal
Protein5,3434,360,57gram
Karbohydrat39,44253,804,23gram
Kostfiber1,328,490,14gram
Fett24,76159,332,66gram
Mettet fett15,87102,121,70gram
Salt0,452,890,05gram
Pris på oppskriftenKr 3,75Kr 24,13Kr 0,40.-
Hele oppskriften veier644 totalt644 pr porsj11 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 60 kaker

Pisk fløten stiv med sukkeret, tilsett 125 g hvetemel hvor bakepulveret er siktet i. Deigen eltes med resten av melet og smøret på bakebordet og settes kjølig i 2 timer. Da trilles den ut til tynne stenger som formes til kringler. Stekes i middelsvarm ovn (200 grader) i 8-10 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16246)
Kategori: Kringle
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.