Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Ragu

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 1813 lesere! 1813 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Ragu har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 147,17 Kcal ......Protein: 4,87 gram ......Fett: 11,57 gram ......Mettet fett: 5,19 gram
Karbohydrater: 2,44 gram ......Kostfiber: 0,6 gram .....Natrium: 395,72 mg .......Pris: 6,58 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2ssolivenolje
2sssmør eller margarin
2skive(r)stripet bacon uten svor
1stk liteløk
225groksekarbonade
1feddhvitløk
1stang(stenger)stangselleri
1stk litegulrot
1stklaurbærblad
2sstomatpuré
1,5dltørr hvitvin
1,5dloksebuljong (terning)
1dashsalt
1dashpepper
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

Finhakk baconet. Skrell løk, hvitløk og gulrot, trim sellerien og hakk alt.

Varm oljen og smøret i en kasserolle og la bacon og løk surre til løken er myk og blank, ca 2-3 minutter.

Tilsett oksekarbonaden og la den steke med i 5 minutter, til den har fått litt farge. Rør hele tiden slik at det blir en finkornet masse.

Tilsett hvitløk, selleri, gulrot og laurbærblad, og stek blandingen under omrøring i enda 2 minutter.

Tilsett tomatpuré, vin og buljong og krydre med salt og pepper etter smak. Kok opp, skru varmen litt ned og la sausen småkoke under lokk i 1 - 1 1/2 time. Rør om av og til. Ta opp laurbærbladet og kast det.

Smak om nødvendig til med mer salt og pepper. Server sausen varm til nykokt pasta.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 147,17306,7815,3 %
Fett: 11,5724,12 gr34,5 %Fett70,75 %
Protein: 4,8710,15 gr20,3 %Protein13,23 %
Karbo: 2,445,09 gr1,7 %Karbo6,63 %
Fiber: 0,601,25 gr4,2 %Fiber0,81 %
Mettet fett: 5,1910,82 gr54,1 %
Salt: 0,992,06 gr41,2 %Alkohol8,56 %
Hele oppskriften veier 833,8 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.6,58 .-
Pris 4 porsjonerKr. 54,86 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 13,72.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bolognese 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:7375



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen