Ragu


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2ssolivenolje
2sssmør eller margarin
2skive(r)stripet bacon uten svor
1stk liteløk
225groksekarbonade
1feddhvitløk
1stang(stenger)stangselleri
1stk litegulrot
1stklaurbærblad
2sstomatpuré
1,5dltørr hvitvin
1,5dloksebuljong (terning)
1dashsalt
1dashpepper


Fremgangsmåte:

Finhakk baconet. Skrell løk, hvitløk og gulrot, trim sellerien og hakk alt.

Varm oljen og smøret i en kasserolle og la bacon og løk surre til løken er myk og blank, ca 2-3 minutter.

Tilsett oksekarbonaden og la den steke med i 5 minutter, til den har fått litt farge. Rør hele tiden slik at det blir en finkornet masse.

Tilsett hvitløk, selleri, gulrot og laurbærblad, og stek blandingen under omrøring i enda 2 minutter.

Tilsett tomatpuré, vin og buljong og krydre med salt og pepper etter smak. Kok opp, skru varmen litt ned og la sausen småkoke under lokk i 1 - 1 1/2 time. Rør om av og til. Ta opp laurbærbladet og kast det.

Smak om nødvendig til med mer salt og pepper. Server sausen varm til nykokt pasta.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 7375)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 153,51 Kcal
Protein 4,9 g
Fett 12,1 g
Karbo 2,97 g
Pris 6,58.- kr



Prøv en lignende oppskrift









Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!