Gå til forsiden av matoppskrift.no

Ragu



Annonse

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2ssolivenolje
2sssmør eller margarin
2skive(r)stripet bacon uten svor
1stk liteløk
225groksekarbonade
1feddhvitløk
1stang(stenger)stangselleri
1stk litegulrot
1stklaurbærblad
2sstomatpuré
1,5dltørr hvitvin
1,5dloksebuljong (terning)
1dashsalt
1dashpepper


Kalorier og næringsinnhold i Ragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,51319,99Kcal
Protein4,9010,21gram
Karbohydrat2,976,19gram
Kostfiber0,581,21gram
Fett12,1025,22gram
Mettet fett5,3811,21gram
Alkohol1,71 %
Salt0,771,60gram
Pris på oppskriftenKr 6,58Kr 13,72Kroner
Hele oppskriften veier834 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk baconet. Skrell løk, hvitløk og gulrot, trim sellerien og hakk alt.

Varm oljen og smøret i en kasserolle og la bacon og løk surre til løken er myk og blank, ca 2-3 minutter.

Tilsett oksekarbonaden og la den steke med i 5 minutter, til den har fått litt farge. Rør hele tiden slik at det blir en finkornet masse.

Tilsett hvitløk, selleri, gulrot og laurbærblad, og stek blandingen under omrøring i enda 2 minutter.

Tilsett tomatpuré, vin og buljong og krydre med salt og pepper etter smak. Kok opp, skru varmen litt ned og la sausen småkoke under lokk i 1 - 1 1/2 time. Rør om av og til. Ta opp laurbærbladet og kast det.

Smak om nødvendig til med mer salt og pepper. Server sausen varm til nykokt pasta.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7375)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolognese 2.
Bolognese 2
Denne retten har 133,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.